close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Psihoterapie de cuplu/familie

  Odată cu formarea cuplului și întemeierea unei familii pot apărea și unele dificultăți de relaționare, comunicare, adaptarea la un nou program și regim de viață, administrarea bugetului comun, conflicte generate de gelozie, de relațiile cu familia extinsă, apariția unui copil, dispute privind creșterea și educația copiilor, lipsa intimității. De multe ori poate apărea și indecizia de a rămâne în relație/căsnicie și centrarea doar pe aspectele negative, fără a putea găsi soluții.
  Psihoterapia de cuplu sau de familie are în vedere explorarea relației de cuplu/familie, identificarea dificultăților, fixarea unor obiective comune și atingerea acestora, dezvoltarea împreună a partenerilor, centrarea pe relație, o modalitate sănătoasă de raportare unul la celălalt.
  În cadrul familiilor care se confruntă cu dificultăți de comportament ale copiilor, este important de identificat emoțiile care stau la baza acestor comportamente, soluțiile potrivite pentru fiecare familie în parte și reconectarea.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles